Private Valentine: Blonde & Dangerous

Här är officiella sidan för Jessica´s nya film Private Valentine :)

28:e Januari

Jessica Simpson landar i Charlottesville, Virginia.

Bilder från turnén

Hon är verkligen vacker :D här i South Carolina!Videos Live. På turné med Rascal Flatts

Om Jess kan något så är det att sjunga. Här är några videos där hon sjunger live och öppnar för Rascal Flatts. Hon är verkligen grym på det hon gör! Eller vad säger ni?

With You


You're my Sunday


Come On Over

Dagens Låt

Jessica Simpson - Take My Breath Away
Jessica Simpson- Take My Breath Away
by Maksime

Jess & Nicks bröllop

De var verkligen så fina båda två. Tycker det verkligen är synd att de inte är tillsammans längre. Men vi vet nog inte ens 10% av vad som hänt emellan dom. Vi får bara hoppas att de är lyckliga nu.
Calabasas House

Detta huset skulle jag mer än gärna vilja äga. Tyvärr kan man inte direkt ha sånna hus i Sverige. Men grymt snyggt är det iaf. Här bodde Nick och Jess så länge deras äktenskap varade.

Jessica Simpson - Pray Out Loud

Jess släppte en ny singel den 16:e januari. Säg gärna vad ni tycker :)

Färdigbyggd

Som vanligt ser sidan heeelt fucked up ut överallt. Lär hitta en annan dator och kika hur den ser ut där. Jobbigt när det inte blir som man vill hehe.

Men vad tycker ni om sidan? Ser den konstig ut?? Bilden här under visar hur den ser ut i min dator.

Ombyggnad pågår

Om bloggen ser lite småkonstig ut så beror de på att jag ändrar designen :)

Jessica uppträder i Des Moines

I en svart underbar klänning äntrade Jess scenen och öppnade för Rascal Flatts. Hennes nummer var 40 min långt och innehåll låtarna:
These boots were made for walkin'
Still beautiful
You're my Sunday
With You
Remember That
Angels
Pray Out Loud -
Hennes nya singel som släpptes 16:e januari
Come On Over
Do You Know

Hon var tydligen sjukt duktig och fick med sig hela publiken när hon sjöng. Hittar jag videos med konserten så lovar jag att lägga in dom!


Jessica Simpson gråter

När jag såg den här videon första gången så rann tårarna och det är inte långt ifrån varje gång jag ser den. Tycker den verkligen visar att hon också tog skilsmässan från Nick hårt. Hon försöker vara stark hela tiden och vara alla till lags men här släpper hon allt. Hon ber om ursäkt, försöker torka tårarna och fortsätta sjunga. Det är verkligen starkt..

Newlyweds

För er som än inte införskaffat Newlyweds så kan jag meddela att boxarna finns att köpa hos CDON.
Säsong 1 - 129 kr
Säsong 2-3 - 169 kr
Säsong 4 - 169 kr

Finns även hos Megastore för 179 kr/st.

Jess lunchar på Casa Vesa, Los Angeles

Tony och Jessica var och lunchade ute i LA den 14:e Januari. Det ser ut som om hon har gått ner lite i vikt? Supersöt är hon iaf!Jess, Tony, Joe och Tina lämnar La Loggia restaurangen

Jessica gömmer sig bakom en kudde och paparazzis förföljer hennes föräldrar, herregud. Kommer ni ihåg i Newlyweds när Jess blev förföljd en dag av paparazzis, hon sa att efter en sådan dag får hon mardrömmar, undrar hur det är idag?

Jessica Simpson Fancy

För er som totaaalt missat det så släppte Jess en parfym i Augusti. Fancy. Nu den 27:e Mars förlanseras den på Kicks här i Sverige :D UNDERBAAAART. Längtar så otroligt.

Private Valentine: Blonde & Dangerous

Ohh vill se :D den släpps i sverige den 11:e Mars.

Jessica Simpson öppnar för Rascal Flatts

För er som inte vet så kommer Jess åka på turné med country bandet Rascal Flatts. Hon har hand om öppningsshowen och hennes program kommer vara ca 40 min. Tyvärr, tyvärr kommer de inte till sverige. Verkligen en besvikelse men men. Får hoppas att hon kommer till sverige igen någongång. Senast hon var här var 1999, 10 år sedan med andra ord.

En ung Jessica sjunger

Såhär såg hon ut och såhär lät hon när hon var yngre :D väldigt skoj att kika på. Riktigt duktig även när hon var liten!


Dagens Bild

Fotograf: Cliff Watts
Tidning: Seventeen

Jessica på Bar Deluxe

Det här är ju verkligen inte normalt :S

Jessica och Tony anländer på LAX airport.

Den 6:e Januari sågs Jess och Tony tillsammans när de anlände till Los Angeles flygplats. Lilla Daisy var såklart med i en Gucci bag :)


Dött på Jessica fronten

Finns inte så himla mycket att skriva om just nu. Det enda nya som kommit in är att Tony Romo, Jessicas pojkvän, kollapsade i duschen efter en match. Men det var i December. Hoppas nya nyheter kommer komma upp snart :)

Dagens Bild

Från JessicaSimpsonCollection.com

RSS 2.0